Over ons

Autobedrijf Hovestadt

Aangenaam kennismaken

 

Van harte welkom bij Autobedrijf Hovestadt! Wij zijn een jong bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring. Sleutelen zit in ons bloed. Troubleshooting, diagnose’s stellen en oplossingen bedenken voor elk denkbaar probleem met auto’s: dat is wat wij het liefste doen.

Wat ons anders maakt? In ons garagebedrijf in Wijchen hebben wij gespecialiseerde apparatuur. Bijvoorbeeld voor lpg-installaties. Wij hebben apk-keurmeesters in huis en zetten zelf glas. En, zoals gezegd, voor elk probleem vinden wij een oplossing. Kortom: een all round garagebedrijf bij u in de buurt.

Martijn Hovestadt

Goedendag, ik ben Martijn Hovestadt. Aangenaam! Ik ben 42 jaar en heb de afgelopen 24 jaar gewerkt voor twee garagebedrijven in de regio, waar ik ben opgeklommen tot eerste automonteur en apk-keurmeester. Tegenwoordig heb ik de dagelijkse leiding over Autobedrijf Hovestadt. Daar ben ik trots op. 

 

Mijn favoriete automerk? Volvo. Maar sleutelen doe ik graag aan alle auto’s. En niet alleen aan oldtimers, zoals veel autoliefhebbers. Juist de jonge markt vind ik heel leuk. Nieuwe systemen met moderne snufjes, waar nog veel aan te ontdekken is!