Onderhoud & Reparatie

Onderhoud & reparatie

Bij Autobedrijf Hovestadt

 

Met pech langs de weg? Het is de nachtmerrie van elke automobilist. Laat het u niet gebeuren en zorg dat uw voertuig goed wordt onderhouden.

De vakmensen van Autobedrijf Hovestadt staan voor u klaar. Elke denkbare reparatie voeren wij voor u uit. Een kleine of grote beurt? Geen enkel probleem. Wanneer uw auto wat ouder is, zal er af en toe een reparatie nodig zijn vanwege slijtage van diverse onderdelen. Wij vervangen deze graag voor u. En ook bij een barst in een ruit kunt u bij ons terecht: glas zetten wij zelf.

Wij bieden de kwaliteit van uw dealer, voor een aantrekkelijkere prijs. Met garantie, uiteraard. Laat ons het onderhoud van uw auto verzorgen en u zult probleemloos de weg op kunnen.

Bel ons vandaag nog voor een vrijblijvende afspraak. Of kom langs aan de Nieuweweg 250a te Wijchen. Graag tot ziens bij Autobedrijf Hovestadt!

Wanneer is het tijd voor onderhoud?

U wilt veilig en verantwoord de weg op. Dan is een onderhoudsbeurt geen overbodige luxe. Een regelmatige check-up van uw auto voorkomt dat u straks voor hoge kosten komt te staan, wanneer er grotere onderdelen vervangen moeten worden. Bovendien verkleint onderhoud het risico op problemen of ongelukken.

Bij Autobedrijf Hovestadt bent u in veilige handen, wat er ook gebeurt. Een kapotte uitlaat, een lege airco, een lekker band of een lichtje dat blijft knipperen: wij lossen het voor u op.