Apk-keuring

Apk-keuring

Klaar terwijl u wacht

 

Hebt u een oproep ontvangen voor de apk-keuring van uw voertuig? Negeer deze dan niet, maar zorg dat uw auto op tijd is gekeurd zodat u weer de weg op mag. Maak vandaag nog een afspraak met Autobedrijf Hovestadt en onze ervaren keurmeesters verzorgen uw apk-keuring. Klaar terwijl u wacht!

Indien er tijdens de keuring gebreken aan het licht komen, dan kunt u bij ons terecht voor al uw reparaties. Misschien zijn de ruitenwissers aan vervanging toe of moet de airco worden gecontroleerd? Onze keurmeesters geven u graag uitgebreide uitleg over elke reparatie en geven antwoord op uw vragen. Wij zijn eerlijk over prijzen en voeren uw reparaties vlot en professioneel uit.

Wij beschikken over een moderne werkplaats met geavanceerde hulpmiddelen om alle types voertuigen optimaal te kunnen onderhouden en uitlezen. Of u nu een benzine, lpg of hybride rijdt.

Wilt u meer weten of een afspraak maken? Bel ons dan op (024) 212 2999. Of kom langs in ons garagebedrijf aan de Nieuweweg 250a te Wijchen.

Wat wordt er gecheckt bij een apk-keuring?

Uw voertuig wordt getest op veiligheid en milieu (uitstoot). Denk bij veiligheid aan zaken als banden, remmen, gordels, verlichting, ruitenwissers en schokbrekers. Daarnaast bekijken wij of de auto aan de door de overheid gestelde milieu-eisen voldoet.